Nyheter på Costa del Sol – Nya ägare till Marbella och Estepona

Gustav Håkansson och Robin Hage som sedan tidigare driver Fuengirolakontoret expanderar nu sin verksamhet och har köpt Marbella- och Esteponakontoret av de tidigare ägarna samt det nya franchiseområdet Benahavis. Gustav och Robin började som mäklare i Torrevieja 2014 och flyttade ner till solkusten för att ta över kontoret i Fuengirola 2019. Med stort engagemang och målmedvetenhet har de utvecklat verksamheten till att bli ett av de största kontoren för SkandiaMäklarna Real Estate.

”Vi ser fram emot att kunna vidareutveckla det framgångsrika koncept och den verksamheten som vi är igång med i Fuengirolaområdet. Pandemin var såklart utmanande på många sätt här i Spanien men även en katalysator till utvecklingsprocesser vi hade identifierat redan innan.

Vi ser nu tydliga positiva effekter av dessa investeringar och processer, både bland våra anställda och inte minst från våra kunder vilket är fantastiskt kul.

Det här ger oss möjligheter att fortsätta den utvecklingen och för att ge våra kunder den absolut bästa mäklartjänsten på solkusten. Något vi redan nu ser spridit sig till andra mäklare här som nu hör av sig och är intresserade. Med SkandiaMäklarna har vi ett starkt varumärke som fungerar både för skandinaver och köpare/säljare från övriga Europa, centralt stöd från huvudkontoret samt stöd och samarbete med våra kollegor runt om i Spanien, Portugal och Sverige vilket gör att vi ser fram emot att ta det här steget.

Vi har många spännande utvecklingsprojekt igång som vi ser fram emot att driva vidare för att ytterligare stärka vår position som den ledande kvalitétsmäklaren i Spanien samt ge våra kunder och medarbetare den absolut bästa upplevelsen.”